Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Ágoston Béla Küntett


Budapest Music Center

2022. január 20. 20:00

„A küntett szó a kündü és a quartett szavak együttállásából fakadt. A szabad improvizálás és a népzene szeretete mozgatja ezeket a kreatív zenészeket. Gyógyító zenéjük olyan vidám, mint a menüben az ü betű” – jellemezte négy tagú formációját Ágoston Béla szaxofonos, „zeneközelítő”.

A Küntett 2017-ben állt össze ama nagyszabású, Jazzyear címet viselő vállalkozás részeként, melyben Ágoston Béla a tizenkét naptári hónap során tizenkét online lemezt jelentetett meg a jazzhez fűződő viszonyának reprezentálására. A Küntettel a Folking című lemezen a jazz és a népzene kapcsolatát helyezte középpontba zenésztársaival, a népzenei idézeteket szabadon kezelve, olykor free jazz, máskor swing zenei közegbe ágyazva, a rá jellemző, féktelen játékkedvvel.

„Rendkívül izgalmas és lendületes anyag, áramlik belőle az energia, és a parasztzenére jellemző faragatlan erő. Egyedi világ a tágas folk-jazz univerzumában, ami ugyanúgy vár a népzene-hallgató felfedezésére, mint a jazzrajongóéra” – írta  a lemezről Bereczki Bálint a jazzma.hu oldalon.


Ágoston Béla - szaxofon
Szabó Dániel - cimbalom
Benkő Róbert - nagybőgő
Szegő Dávid - dob